woensdag 7 oktober 2015

Logo Ontwerpen The Steak Society

Enige tijd geleden heet The Steak Society ons benaderd om een logo voor hun te ontwerpen. Deze website, welke gespecialiseerd is in het voorzien van allerlei informatie over biefstukken diende voorzien te woorden van een passend logo ontwerp. Het logo diende strak, modern, hip en opvallend te zijn. Zoals bij alle logo ontwerpen hebben wij eerst de wensen goed bekeken. Samen met de klant besproken tot welk doelgroep wij ons moesten richten en welk gevoel het moest opwekken.

Vijf dagen nadat wij de opdracht hadden ontvangen konden wij de eerste logo ontwerpen in dienen. De klant was razend enthousiast en kon moeilijk kiezen. Na het maken van enkele wijzigingen was het logo dan compleet. De klant was dusdanig tevreden over de logo ontwerpen dat wij nu bezig zijn met hun nieuwe website biefstuk-bakken.eu.

De website die wij voor de klant ontwerpen wordt voorzien van een aantal modules. Zo dienen er gemakkelijk recepten toegevoegd te kunnen worden, moeten klanten reacties achter kunnen laten, komt er een shop locator en dienen er gemakkelijk advertenties geplaatst te worden.

Hoewel wij nog niet klaar zijn met deze website wouden wij jullie van vertellen over de fantastische mogelijkheden. Op deze site kunt u algemene tips over het bakken van biefstukken vinden evenals diverse geweldige recepten. Tevens kunt u gemakkelijk kijken waar u de beste kwaliteit biefstuk kan kopen bij u in de buurt.

Vergeet niet onze prachtige logo ontwerpen te bewonderen als u deze site bezoekt. En als u ook opzoek bent naar een logo ontwerper of een bedrijf welke voordelig voor u uw website kan maken. Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten