vrijdag 28 augustus 2015

WIJ ONTWERPEN LOGO’S!

logo ontwerperDe naam van de site is logo ontwerper. En dat is wie wij zijn. Een internationale groep gepassioneerde logo ontwerpers die graag uw logo ontwerpen. Wij doen dit al jaren. Al is de site nog vrij jong, meeste van onze ontwerpers hebben al meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen van logo’s, visite kaartjes, huisstijlen en websites. Dat ziet u terug.

Wij komen niet bij u langs op de koffie om uw wensen te bespreken, wij hebben geen duur kantoor, rijden geen dure auto’s en gaan niet vijf keer per jaar op vakantie. Wij ontwerpen logo’s! Dit doen wij vanuit onze eigen huizen, in onze tijd. Vaak naast onze baan om zo onze boterham beter te beleggen.

Wij hebben geen dure accountmanagers in dienst. Lease auto’s kennen we niet, huurlasten zijn nihil. Wij kunnen uw logo ontwerpen! En dat is alles wat wij doen. Het maken van prachtige logo ontwerpen waar onze klanten trots op kunnen zijn.

Dus wilt u een no nonsens bedrijf inhuren om uw professionele logo te laten ontwerpen? Dan kunt u bij ons terecht. Want wij ontwerpen logo’s! En dit doen wij voor een bedrag onder de €70,-. En bent u tevreden met uw nieuwe logo ontwerpen? Dan ontwerpen wij ook huisstijlen, websites en vele andere grafische projecten.

Ons team van 17 freelancers staan voor u klaar. Het enige wat u moet doen is via onze site het bestel formulier invullen waarna wij u een officieel BTW factuur versturen en onderling de beste designer voor uw logo bepalen. U ontvangt dan binnen 5 werkdagen 4 logo ontwerpen van ons. Kunt onbeperkt wijzigingen doorgeven en ontvangt het uiteindelijke logo als vector bestand en .png bestand welke helemaal geschikt is voor u logo.

WIJ ONTWERPEN LOGO’s. Dus wilt u een nieuw logo? Neem dan snel contact op.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten